sobota 22. júna 2013

Fifty

Moje dni sú v poslednom čase dosť hektické, lietam z jednej roboty do druhej a nemám skoro žiadne voľno. Preto vo voľnom čase buď spím alebo naozaj nič nerobím. 

V rámci tohto nič nerobenia som začala čítať Fifty shades of Grey, čo je teda kniha, o ktorej ste už určite počuli. Aj zlé aj dobré. Za mňa to bolo zo začiatku zlé, ale hlavne na základe všelijakých negatívnych recenzií. Po prečítaní však musím uznať, že síce je to klišé príbeh ako sviňa, ale má to niečo do seba. Vo mne to teda vyvolávalo všelijaké túžby, najviac sa mi páčila predstava chlapa, ktorý by ma tak hrozne zbožňoval ako tamten tú úbohú Anastáziu. Haha. Rozhodne by som to nenazývala mamičkovským pornom, skôr by som tú knihu odporučila mladým slečnám, ktorým to iste zdvihne sexuálny apetít a majú pred sebou ešte príležitosti na vyskúšanie nových vecí.



Čo sa týka druhej knihy, príde mi zbytočne dlhá. Ak budete pozorne čítať, zistíte, že jedna situácia sa v knihe opakuje 576 krát a mne osobne začínal liezť na nervy ten neustály sex, lebo tu už nie je taký dobrodružný ako v jednotke. Je prehnane klišé romantický a to už nie je taká sranda. V dvojke sa na poslednej strane objavuje akože náznak niečoho vážnejšieho, čo má asi naznačiť, že v tých knihách ide o viac ako len sex. Tak uvidím, čo dá trojka. 



Čo vy? Čítali ste? Páčilo sa?


PS: Bude z toho film. Takže v kine očakávajte namiesto pukancov španielske mušky. Ja nepôjdem.

2 komentáre:

  1. prečítala som prvú časť z ktorej som bola rozčarovaná a milujem ju doteraz pretože priniesla na trh niečo nové a niečo čo bolo doteraz pred verejnosťou "tabu" ale druhá časť ma sklamala tým, že ma vôbec nezaujala a nieje to zrovna to čo som očakávala..

    http://victorysphotography.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tak trojka trochu napraví to, čo dvojka pokazila:) je taká živšia aj keď zasa prehanne romantická, vanilková:)

      Odstrániť